Els barris es disfressen

Ahir us parlàvem de l’èxit que una de les entitats del barri va tenir en el concurs de Carnaval del passat dissabte. Però tal i com vam informar fa uns dies, aquest premi és només un dels molts que han acabat recalant en els barris de Can Calders i La Salut, gràcies al talent, l’animació i l’empenta que tenen els nostres veïns i veïnes. Al llarg de la setmana hem anat rebent diferents materials que recullen el que va ser una jornada marcadament festiva, i amb els que fem un repàs dels principals participants dels barris a la rua de Carnestoltes:


Diversitat LúdicaL’esplai va rebre el primer premi en la categoria infantil per la seva multitudinària comparsa (amb prop de 200 integrants!) que portava per títol ’10 anys fent esplai’, una proposta emmarcada dins de les activitats previstes per aquest 2010 per celebrar la seva primera dècada de vida.


Ampa CEIP Pau Vila

La comparsa més salvatge de totes les participants va ser sens dubte ‘Quina animalada’, integrada per pares, mares i alumnes de l’escola Pau Vila que van sorprendre a propis i estranys amb unes disfresses molt treballades.


Amics del carrer Santa Creu

Autèntics veterans en això de coleccionar guardons al Carnaval, aquest any no ha estat una excepció i el jurat els va atorgar el primer premi en la categoria d’adults per la seva comparsa ‘Este TÍO esta muy VIVO’.

Ampa CEIP A. Gaudí
Els del Gaudí ha tornat a veure reconeguts els seus esforços aquest cop amb un segon premi per la comparsa ‘Les estàtues de Canaletes’, després que l’any passat, en la seva estrena com a comparsa, resultessin guanyadors del tercer premi.

Espai de Dones

‘Les Dones no som fregones’ ja ha esdevingut, a més d’una comparsa guanyadora, un lema de referència per les de Can Calders i La Salut.Agraïm la col•laboració i l’aportació de fotografies i vídeos de Diversitat Lúdica, l’AMPA Gaudí, l’AMPA Pau Vila, Amics del Carrer Santa Creu i l’Espai de Dones.

Tens més fotografies o vídeos de la rua que vulguis compartir amb nosaltres? Fes-nos-els arribar mitjançant correu electrònic:cancalderslasalut@gmail.com o bé cancalderslasalut@santfeliu.cat.

Entre tots i totes, Fem Barri!

Comentaris

Lidia1492 ha dit…
Fins l'any que be no podrem gaudir del carnaval, Quines disfresses ens tindran preparades..

Molt bon post amb els vídeos i les imatges;)