Lídia i Ana Belén, dinamitzadores: El talent va per barris

Des de fa uns messos el bloc compta amb la col•laboració de dues persones que, mica en mica, ens han ajudat a fer-nos més ressó i de millor manera del que passa als nostres barris. Dues persones que s’han encarregat d’entrevistar a professors i comerciants, que han informat tant de contes com de la crua realitat, a les quals hem fet trepitjar Sant Feliu de punta a punta des de la Ràdio al cor del poble fins al Centre d’Oficis a Collserola, i tot això sempre amb el millor dels ànims. Estem parlant de la Lidia i l’Ana Belén, dinamitzadores digitals i alumnes de la Casa d’Oficis.

Quan el setembre passat ens vam posar en contacte amb els nostres companys de la Casa d’Oficis per iniciar una col•laboració al bloc, aquests tenien una sorpresa reservada per a nosaltres. Ens van oferir la possibilitat de comptar amb la participació de dues noies en procés de formació que no només tenien ganes, iniciativa i certa experiència en matèria audiovisual, sinó que a més a més... eren veïnes dels barris de Can Calders i La Salut!

Cinc mesos més tard ja coneixem tots la seva feina, però hem considerat oportú saber alguna cosa més de les creadores que hi ha darrera d’alguns dels nostres vídeos més divertits. Dit i fet: no us perdeu el vídeo de presentació que la Lidia i l’Ana Belén s’han currat per a tots nosaltres.Ara ja coneixeu una miqueta més a qui s’encarrega, en gran mesura, de la gravació i edició d’actuacions en vídeo així com d’actualitzar el nostre Canal Youtube, entre d’altres. Aquestes dinamitzadores continuaran col•laborant amb Fem Barri donant serveis digitals alhora que, gràcies al programa formatiu i ocupacional de la Casa d’Oficis, continuen preparant-se per la seva futura vida professional i aprenent un ofici relacionat amb les noves tecnologies. Tenim en definitiva un parell d’intrèpides dinamitzadores tot-terreny que, estigueu alerta, no dubtaran en gravar, preguntar, investigar o fins i tot disfressar-se per empaitar una notícia. Si les veieu pels barris, avisats quedeu.


Treballant per la inclusió laboral i digital, entre tots i totes Fem Barri!

Comentaris

Lidia1492 ha dit…
Moltes gracies pel post pero sense la vostra ajuda i la de la Casa d'Oficis tot el treball que realitzem no seria posible, Gracies.
Moltes gracies pel post! es tot un detall per vosaltres moltes gracies!
Juani ha dit…
Sí senyor! Unes disfresses molt discretes, haurem de vigilar perque semble que tenim un clarísim cas d'espionatge.

Felicitacions noies