FB&FB: Fem Barri a Facebook

Si us hi fixeu, a partir d'avui a la part esquerra del bloc tenim un nou element: una finestra d’admiradors. Què significa això? Doncs bàsicament, que a partir d’ara reactivem la presència de Fem Barri a les xarxes socials en general, i a Facebook en particular.

A partir d’ara, Fem Barri diposarà d'una pàgina pròpia en aquesta xarxa, a on veïns i veïnes podreu discutir temes, aportar materials, pujar fotografies i, en definitiva, compartir aquelles experiències que trobeu interessants amb la resta dels ciutadans a la Xarxa.

I quina millor manera d’estrenar ubicació que amb una convocatòria ben sonada: la de la taula Els Barris i les seves històries, que com us comentàvem fa un parell de dies, es celebrarà avui dijous 18 a la tarda, i que iniciarà el procés de realització del nou documental Històries dels Barris. Si no podeu assistir a aquesta primera reunió de la taula, sempre podeu fer les vostres aportacions en línia, o compartir els vostres materials (com per exemple, fotografies antigues de carrers i/o comerços de Can Calders i La Salut) a la mateixa pàgina de Facebook, o mitjançant el nostre correu electrònic.

També a la Xarxa, entre tots i totes Fem Barri!

Comentaris

Lidia ha dit…
Molt bona pensada. així la gent participarà mes, ja que a facebook la majoria de la gent te conta a facebook. seguiu així ;)