Pau Gámez: Un veí que hi pinta molt als barris

Avui reprenem la secció Gent del barri, en la qual presentem perfils de veïns i veïnes dels barris amb una trajectòria vital que per diversos motius ens ha cridat l’atenció. I per a aquesta ocasió especial hem triat també un veí del barri ben particular: jove promesa de la il•lustració, escultor, dinamitzador digital i, en definitiva, un creador amb talent i ganes a parts iguals. I a sobre, de La Salut de tota la vida. Amb tots vosaltres, Pau Gámez.


Precissament a la foto de dalt hem enxampat a en Pau dedicant-se a una de les seves passions: l'escultura. Tot i ser una bona manera de mostrar la seva obra, no és potser la millor forma de presentar-vos-el, de manera que si voleu conèixer (i reconèixer) una mica més a aquest singular veí, no us perdeu el que els hi va explicar a les nostres dinamitzadores digitals:A més de la seva faceta artística, aquest llicenciat en Belles Arts és també una cara coneguda de l’entorn digital santfeliuenc. Va formar part de la Casa d’Oficis ‘Sant Feliu Ciutat Digital’ en la seva edició 2007-2008, a on entre moltes altres iniciatives va participar en documentals i entrevistes. Però la seva relació amb la dinamització digital no va acabar amb la finalització de la Casa d'Oficis, sinó que a posteriori ha fet xerrades a dinamitzadors/es d’altres edicions, i actualment també imparteix els Cursos per a la Recerca de Feina del Servei Local d'Ocupació.

Afeccionat al tir amb arc, i a l'esgrima japonesa, és membre de Musashi dojo, autor d’un llibre i de diverses cobertes d’altres... Tenim a La Salut un autèntic home polifacètic, del que podeu saber més visitant el seu web www.paugamez.com.Amb uns barris plens de persones, personatges i personalitats, entre tots i totes Fem Barri!

Comentaris

Lidia1492 ha dit…
Sense dubte un veí amb molt de talent;)
Anonymous ha dit…
Idea: sala d'exposicions virtual d'artistes del Barri.
Fem Barri ha dit…
És una bona pensada, i de fet no ets l'únic/única que ens ho ha comentat: ja ens ha arribat aquesta proposta per altres vies, de manera que estudiarem la possibilitat, i esperem donar-vos (bones) notícies aviat!
pau_gamez ha dit…
ostres, que be va quedar! ^___^. moltes gràcies per la entrevista i pel post, us ho heu currat molt!