Tres dècades, dos barris, una història: Comença la segona part d'Històries dels Barris

Us enrecordeu quan el carrer Can Calders es deia Capitán Ruiz de Alda? O quan per creuar la Riera de la Salut els dies de pluja un s’havia d’armar de paciència, equilibri i unes botes d’aigua ben altes? Has crescut amb la història de la formigonera colgada a sota de la Plaça de la Salut? En definitiva, has viscut en algun moment dels darrers anys a Can Calders o La Salut? Si has respost afirmativament a alguna de les preguntes anteriors, segur que tens una bona història per explicar a Històries dels Barris: Can Calders i La Salut dels 80 a l’actualitat.

El proper dijous dia 18 es reactiva la taula de participació ciutadana d’El Barri i les seves històries, la mateixa que l’any passat va possibilitar la creació del primer documental realitzat íntegrament per veïns i veïnes de Can Calders i La Salut: Històries dels Barris. Si us enrecordeu, aquest documental es va estrenar al Cinebaix, i es va fer arribar a totes les llars dels barris en DVD juntament amb el número 6 de la revista Fem Barri.

Documental Històries dels Barris de Fem Barri

Donada la gran acceptació popular i l’éxit de ‘crítica i públic’, des de Fem Barri hem decidit reprendre aquesta visió històrica de l’evolució dels barris. Aquesta segona part començarà tot just a on va acabar l’anterior documental, és a dir, a la dècada dels 80, i arribarà fins a l’actualitat. Per això convidem tothom en general, i aquells qui han viscut o han arribat recentment als barris en particular, a participar en la primera sessió de participació que es celebrarà aquesta mateixa setmana.

Una invitació que fem extensiva no només als veïns i veïnes, sinó sobretot a totes les entitats vives, inquietes i actives que per sort tenim als nostres barris, com ara AMPAS de les escoles en les que nosaltres o els nostres fills han crescut, esplais, associacions de veïns, diables, comerços...

La cita:
Dia: 18 de març
Hora: 20 hores
Lloc: Locals parroquials Sant Joan Baptista (al carrer Sagrament, 15)

Tres dècades, dos barris, una història: comença la teva participació!

Comentaris