L'enderroc, vist a través dels ulls dels veïns

Fa un parell de dies va començar una de les intervencions més vistoses de totes les contemplades en les obres de Can Calders: l’enderroc dels locals situats a Can Calders posterior. Tant és així, que molts veïns i veïnes dels barris no han volgut perdre l’oportunitat de fer fotografies del que consideren (textualment) un “moment històric” pels barris. Fent gala del tarannà actiu i participatiu dels nostres barris, precissament alguns d’aquests veïns s’han apropat per iniciativa pròpia a l’Oficina per mostrar-nos les seves fotos, i de pas veure si les podíem publicar per compartir aquest moment amb tots els internautes. Dit i fet: us deixem amb una selecció d'imatges de l’enderroc vist a través dels ulls (i els balcons!) dels habitants de Can Calders.
Si voleu veure més fotografies, no us oblideu de visitar l’apartat d’imatges del nostre Facebook (www.facebook.com/cancalderslasalut), així com el web de Fem Barri per ampliar més informació sobre les obres d’urbanització.

Entre tots i totes, Fem Barri!

Comentaris

Alf ha dit…
Wow!

Vaya, tenía pensado llevar el coche al mecánico y comer una pizza mientras me lo arreglaban, pero va a ser que no ;-)

Aunque haya costado, va a cambiar radicalmente el aspecto y los usos de una de las calles más extrañas y poco amigables de la ciudad. Para curiosos, nostálgicos y forasteros: el pasado. Aprovechen antes de que el señor Google nos mande más cochecitos fotografiadores!
Fem Barri ha dit…
Magnífica aportació, Alf. Fa com qui diu dos dies que teníem aquí els locals, i tot i així ja comença a fer-se estrany el veure aquestes imatges del Google Maps.

Això sí, tothom coincideix en que l'espai guanyat i la millora general són (i seran, tan bon punt es comenci la reforma de la façana i de l'espai públic resultants) més que evidents.