La Història continua

Torna Els barris i les seves històries! La taula de participació, que es va reactivar el passat dia 18 de març, es torna a convocar aquest dijous dia 22 a les 20:00 hores, als locals parroquials de Sant Joan Baptista (c/ Sagrament, número 15).

Tots el veïns, veïnes, comerciants, entitats, associacions, comunitats i col•lectius dels barris de Can Calders i La Salut estan més que convidats a participar en aquesta amena tasca de recuperació de la memòria dels barris. Com qualsevol dels més de 40 assistents a l’anterior convocatòria pot confirmar, Els barris i les seves històries suposa tot un instructiu i fins i tot divertit exercici el recordar com eren, constatar com són, i projectar com seran els nostres barris. A mode de recull, us oferim alguns dels molts temes que van sorgir el passat 18 de març. N'identifiqueu o us sentiu representats per algun?

Les lluites veïnals, o com es van mobilitzar els veïns en contra de la instal•lació del Tanatori, i l’inici del primer gran procés de participació ciutadana que va comportar la remodelació de la Rambla Marquesa de Castellbell;

Els canvis urbanístics, un dels punts (evidentement) més comentats, ja que gairebé molts guardem en la nostra memòria indrets i canvis tan emblemàtics com el cementiri i la seva transformació, la canalització de la Riera de la Salut o la remodelació del carrer Lluís G. Rius.

On i com jugàvem, un repàs als canvis i l’evolució de la Plaça de la Salut, les patinades al terra quan plovia, els clàssics ‘cinemes d’estiu’...

Tots aquests temes i molts altres que es debatran el proper dijous dia 22 serviran per començar a elaborar la segona part del documental Històries dels barris.

Tres dècades, dos barris, una història: comença la teva participació!

Comentaris