Sant Jordi 2010

Arriba Sant Jordi i veïns i veïnes, entitats i comerciants de Can Calders i La Salut surten al carrer com cada any per celebrar-ho. Per fer paleses l’inquietut, les ganes i la voluntat participativa que hi ha als nostres barris, hem volgut fer una mirada al que fan tres dels molts protagonistes d'aquest Sant Jordi 2010.

VEÏNES
Les dones de l’Espai de Dones s’estrenen enguany amb una parada a la Plaça de la Vila, a on celebren la seva constitució com a associació venent llibres de segona mà i oportunitats.


ENTITATS
L’AMPA del col•legi Gaudí estarà també present a la Plaça de la Vila de les 9 h del matí fins a les 21 h del vespre venent llibres precissament per ampliar el fons d’obres documentals i contes de la biblioteca de l’escola.

COMERCIANTS
I si en els anteriors exemples parlàvem de dos principiants, el cas que ens ocupa és el d’una botiga veterana, que repeteix any rera any: la llibreria Jossa, que al llarg del dia oferirà les darreres novetats editorials a tothom que s’apropi a la seva parada de la Plaça de la Vila.

També a Sant Jordi, entre tots i totes Fem Barri!

Comentaris