Festes de primavera al barri amb sardinada, cava i cotxes

En el marc de les festes de primavera l’Associació de veïns i veïnes de Can Calders ha organitzat la seva tradicional sardinada popular, celebració que enguany compleix el seu desè anniversari. L’activitat es va desenvolupar el diumenge dia 9 de maig a la Pista de Lleure, en una jornada marcada com ve sent habitual per la participació i el bon clima general. Fent gala del seu tarannà participatiu, els de l’Associació ja ens fet arribar a l’Oficina, quan no han passat ni 24 hores, les primeres fotografies de l’event.


Al voltant de la pròpia sardinada es van celebrar dues activitats ben especials. D’una banda, desenes de col•leccionistes de poblacions d’arreu de Catalunya es van donar cita a la II Trobada de d’intercanvi de plaques de cava, a on entre d’altres es podia aconseguir una placa exclusiva feta en commemoració de les festes santfeliuenques.


A més de les sardines, l’altre plat fort va ser l’Exposició de cotxes i motos antigues, mostra que va aplegar tot un seguit d’espectaculars vehicles que primer es van concentrar a la Pista i després van sortir a recórrer les rodalies.

Entre tots i totes, Fem Barri!

Comentaris