Pau Vila: The Next Generation

Els dinamitzadors i dinamitzadores de la Casa d’Oficis, que com sabeu han estat col•laborant estretament amb Fem Barri durant nou mesos, estan començant a tancar els seus projectes abans de la finalització d’aquest programa ocupacional i formatiu. D’entre tots aquests projectes ens omple de satisfacció un de particular, no només per la seva qualitat com a producte audiovisual, sinó perquè està adreçat a una de les entitats dels nostres barris: l’AMPA de l’escola Pau Vila.

Sense més, us convidem a veure del reportatge audiovisual que els nois de la Casa d’Oficis han el•laborat per presentar les activitats extraescolars dels alumnes d’aquesta escola. Veieu-lo, gaudiu-lo i valoreu el fruit de tardes de gravació, realització, postproducció i, sobretot, moltes ganes i molt d’art:Tot gaudint amb la feina d’escoles i d’artistes audiovisuals per igual, entre tots i totes Fem Barri!

Comentaris

Lidia ha dit…
Gracies pel post :D
llàstima que s'acabi la Casa d'Oficis a molts de nosaltres ens agradaria continuar he aprés bastant una experiència inoblidable.

També a sigut un plaer que les meves practiques fossin amb vosaltres. Sempre ens heu ajudat en tot el que necesitàvem i heu sigut molt amables.

MOLTES GRACIES!!!