Pista lliure! Comencen les activitats a la Pista de lleure de la Riera

S’apropa el bon temps i, amb aquest, les ganes de gaudir fent activitats a l’aire lliure. Amb aquest objectiu en ment, a l’Oficina de Fem Barri hem treballat durant setmanes en un projecte del que, per fi, ens podem fer ressó amb orgull: la dinamització de la Pista de Lleure.


En què es tradueix això de ‘dinamització’? Al llarg de les últimes setmanes hem estat en contacte amb entitats a nivell municipal, oferint-li la possibilitat de desenvolupar diferents activitats els divendres i dissabtes a la tarda des del mes de maig fins al juliol, per les quals comptarien amb el nostre recolzament. Dit i fet: si alguna cosa caracteritza a les associacions de Sant Feliu és el seu tarannà obert, i les seves ganes de fer coses per tothom.

Gràcies a això, hem pogut articular tot un seguit d’activitats gratuïtes, adreçades als joves en particular i a tota la ciutadania en general, que inclouen des de tallers fins a espectacles, celebracions o competicions. Per això us convoquem a tots aquest proper divendres a les cinc de la tarda per celebrar entre tots plegats l’inici d’aquesta dinamització amb uns convidats de luxe.


El Club Rítmica de Sant Feliu s’ha ofert per fer una exhibició de gimnàstica amb més de 70 alumnes, així com una sèrie de classes bàsiques per tothom qui vulgui apuntar-se per conèixer una mica més a prop aquesta pràctica esportiva. Us esperem divendres amb la pista preparada, disposada i emmoquetada de vermell.

Tot fomentant els espais de lleure, entre tots i totes Fem Barri!

Comentaris