La Pista de Lleure, un mes després

Quan estem a punt d’encetar la quarta setmana des que van començar les activitats a la Pista de Lleure, volem fer un alto en el camí a mode de retrospecció per oferir-vos un recull del que hem pogut gaudir al llarg d’aquests dies.

Gimnàstica rítmica amb el Club Rítmica Sant Feliu
Pares i mares es van donar cita per seguir les evolucions dels integrants del Club a sobre de la moqueta vermella que va cobrir la Pista durant la tarda del 21 de maig. Les dinamitzadores de la ja desapareguda Casa d’Oficis, fent gala de la seva característica bona feina, van elaborar aquest entranyable vídeo:Taekwondo amb el Club Molero Taekwondo
Durant dos divendres consecutius, la Pista es va convertir en un inmens tatami a on monitors i alumnes van entrenar-se per l’espectacular exhibició que faran precissament aquest cap de setmana en el marc de les V Festes de la Salut.

FM Antes y siempre

Hip-hop amb Sixclonic
Un escenari habilitat per a l’ocasió va ser el centre de totes les mirades ahir a la tarda a la Pista de Lleure. Els diferents integrants de Sixclonic van fer gaudir als assistents amb les seves coreografies a ritme de hip-hop.

FM Antes y siempre

Tot i que els inicis, com es pot veure, han estat més que prometedors, encara queda el millor: circuit de bicis amb un convidat internacional molt especial, un rocòdrom perquè tothom qui vulgui s’iniciï en l’escalada i, com sempre, activitats per a joves amb els dinamitzadors que trobareu cada cap de setmana a la Pista.

Esteu atents a la Pista perquè, tot fomentant els espais de lleure, entre tots i totes Fem Barri!

Comentaris