Les Festes de La Salut: Galeria fotogràfica

Per a tots aquells que no van poder viure en primera persona les Festes del barri de La Salut hem seleccionat, gràcies a la inestimable aportació de l'Associació de Veïns de La Salut (gràcies Juani!) algunes de les imatges més representatives del passat cap de setmana del 12 de juny. I per a aquells que sí van gaudir de les festes, serveixin aquestes imatges com a testimoni d’una de les celebracions més sonades del barri, que any rera any es superen gràcies a la implicació de tots i totes.

Els companys de Comprem a Sant Feliu van fer un seguiment exhaustiu als més matiners de La Salut: els comerciants de La Salut Comerç i el seu Mercat al Carrer.Al llarg del cap de setmana veïns i veïnes van poder gaudir d'una exposició de fotografies antigues a l'aire lliure.


Un cop la Reme, en qualitat de mestressa de cerimònies, va apoderar-se del micro, van començar les diferents actuacions a l'escenari del dissabte tarda.


El dinamisme de la dança del ventre, els increïbles cops del taekwondo, la plasticitat del ball modern i l'autenticitat del flamenc van ser els protagonistes absoluts del dissabte......juntament amb el Concurs de truites de La Salut Comerç que, en la seva segona edició, es consolida com una de les activitats més participades i divertides.La jornada de diumenge va transcòrrer entre bordadors...... brodadores...

...i grups de ball que, juntament amb la Misa Rociera, van amenitzar una tarda marcada per la participació veïnal.Els Diables de la Salut ens van fer arribar aquesta foto de la ja tradicional Nit de Foc, amb la qual van posar punt i final a una edició de les Festes que, estem segurs, serà de les més recordades.

Tot esperant les VI Festes de 2011, entre tots i totes Fem Barri!

Comentaris