Club de feina als barris: la feina, més a prop

Un dels objectius del programa Treball als Barris és donar recursos i eines als veïns i veïnes dels barris de Can Calders i La Salut per millorar les seves possibilitats laborals. En aquest sentit ja us hem parlat d’algunes accions com els tallers de recerca de feina per internet, que persegueixen capacitar a persones desocupades en l’ús de les noves tecnologies per buscar feina, o del pla de treball de la tècnica d’orientació i inserció ubicada a l’Oficina de Fem Barri.

Doncs bé, aquest divendres 1 d’octubre començarà una altra acció en aquesta línia com és el Club de feina als barris. I què és això?


Aquest espai, que tindrà lloc a l’Oficina de Fem Barri tots els divendres de 09:30 a 11:30h, serà similar al que ja es desenvolupa al Servei Local d’Ocupació de Can Maginàs de dilluns a dijous i vol posar a disposició dels veïns i veïnes dels barris informació relacionada amb el mercat laboral i els recursos materials i tècnics necessaris per a la recerca de feina:

  • Ordinadors, connexió a internet i eines ofimàtiques.
  • Taulell d’Ofertes on-line
  • Documentació específica (models de currículums, cartes de presentació, llista d'empreses...).
  • Material informàtic especialitzat
  • Accions de dinamització i formació per a la recerca de feina.

Així mateix aquest club de feina virtual, de lliure accés comptarà amb l’atenció personalitzada de la tècnica d’orientació i inserció del programa treball als Barris que assessorarà als i les participants per tal de millorar el procés de recerca de feina. Així mateix els usuaris tindran el suport de les dinamitzadores digitals, que ajudaran els usuaris amb la utilització de les noves tecnologies per a la recerca de feina.

A mode d’exemple del que us podreu trobar en aquest espai us adjuntem una mini-guia de recursos virtuals per a la recerca de feina:

Comentaris