Un comerç de La Salut com a paradigma de la venda en línia

El passat dimarts 28 de setembre va tenir lloc el Taller de comerç electrònic a la sala d'actes de Can Maginàs, amb l'objectiu de donar a conèixer, de forma operativa, els aspectes més importants obre el comerç electrònic, quines són les estratègies a seguir per una bona comunicació per vendre per Internet, botigues virtuals, sistemes de pagament, seguretat en les transaccions...Com a exemple de bones pràctiques a Sant Feliu, es va escollir la presentació de l'experiència en la venda on-line de un comerç del barri de La Salut. El Jordi Garcia de PcSystems: http://www.pcsystemsf.com/tienda/catalog/) va explicar com compaginen la venda directa a la seva botiga del carrer Picaso amb la venda on-line a Internet.


La jornada va comptar també amb la presentació d'un dels socis de Olokuti, (http://www.olokuti.com/catalog/) botiga de Barcelona que comercialitza productes de comerç just per Internet, i per un representant de The etailers, (http://www.theetailers.com/eshome ) empresa dedicada a donar servei global a les empreses que volem fer comerç electrònic.

El Guillem Freixes, tècnic d'innovació de l'Ajuntament, va tancar la jornada presentant els primers passos que cal fer per muntar una botiga on line.

Per finalitzar es va crear un espai d'intercanvi d' experiències, un lloc participatiu on els assistents van poder plantejar els seus dubtes als ponents, i van fer demandes concretes al tècnic d'innovació que resoldrà individualitzadament.

Comentaris