Amb els barris a l'objectiu

Com ja sabeu s'està elaborant la segona part del documental Històries dels Barris, sorgit de les taules de participació en les que els veïns d'ambdós barris es reuneixen i comparteixen entre ells les seves vivències, per tal d'agafar idees per fer el documental. A més d'aportar documents dels barris d'anys enrera, (fotos, vídeos...), també n'hi qui s'atreveix a explicar les seves vivències als barris a les càmeres.

L'Anna i la Maria de Setzenou són les encarregades de realitzar el documental, i al llarg d'aquests dies estan realitzant tota mena d'entrevistes a aquells protagonistes dels barris recomenats pels integrants de la taula de participació. Si us les trobeu càmera en mà, i teniu quelcom a aportar a la història viva dels nostres barris, no dubteu de dir-li.

Precissament avui les hem enxampat en plena acció als carrers de Can Calders, i no ens hem pogut estar de compartir amb tots vosaltres el moment en que entrevistaven la Bruna Guisado, membre de l'Espai de dones i veïna del barri de Can Calders.


Tres decades, dos barris, un documental: comença la teva participació!

Comentaris