Ara TU pots formar part del Cercavila!

Falten pocs dies perquè comencin les Festes de Tardor d’aquest any, sinònim d’aplecs, disbauxa, correfoc, trobades, i cercaviles. Si sempre has volgut formar part d’un dels espectaculars cercaviles que s’organitzen per festes però cada any te’ls has hagut de mirar de lluny, al 2010 l’Ajuntament de Sant Feliu i Calaix de Sastre et tenen preparada una agradable sorpresa.

I és que el proper 11 d’octubre s’estrenarà el primer Cercavila participatiu que farà un repàs a la història del nostre poble i que, a més a més, passarà íntegrament als carrers dels nostres barris: el Cercavila del Mil•lenari. Aquest constarà inicialment de 4 balls teatralitzats, formats per tots aquells infants i joves que hi vulguin participar. No hi ha condicions de pertànyer a cap colla o grup per formar part del Cercavila: només es demana un mínim compromís d’assistir a un nombre petit d’assaigs per poder realitzar correctament la coreografia. Us oferim una mostra dels personatges que tothom qui vulgui podrà encarnar al Cercavila en aquest 2010:

GERMANESMONGESBRUIXA I BANDOLERREVOLUCIÓ INDUSTRIAL
Escola de nenes, obrers, pagesos de regadiu
Tots aquells interessats teniu com a data límit aquest proper diumenge dia 3 d’octubre per adreçar la vostra petició a Calaix de Sastre trucant al telèfon 93 666 47 77 o bé mitjançant el correu electrònic correu@calaixdesastresantfeliu.cat.

També en festes, entre tots i totes Fem Barri!

Comentaris