Nit de Foc amb els Diables de la Salut

Com ja vam informar en un anterior post el passat diumenge a la Plaça de la Salut es va realitzar una de les activitats mes esperades, la Nit del Foc.

Va ser un espectacle en tota regla protagonitzat pels nostres Diables de la Salut, que van saber generar una gran expectació prèvia. Tant és així, que molta gent va sortir al carrer per veure el fabulós espectacle, omplint la Plaça de la Salut de gom a gom.

Precissament un d'aquests veïns del barri de La Salut, armat amb valor, paciència i una càmera, va poder enregistrar material que ens ha fet arribar a l'Oficina de manera desinteressada d'aquesta gran Nit de Foc. Gràcies a això, podem oferir-vos una espectacular mostra en el següent vídeo a on podreu veure l'ambient (i la pòlvora!) que es respirava.


Entre tots i totes, Fem Barri!

Comentaris

Diables La Salut ha dit…
Els Diables us saluden.

Havíem rebut un encàrrec per part del nostre senyor Lucifer: Convertir tots els habitants del barri a l'únic camí possible, el Mal, i fer que creméssin al foc de l'Infern durant tota l'Eternitat. Bé i alguns detallets més sense importància, com ara destruïr el barri i fer-lo volar entre flamarades per tal que el Nostre Senyor escoltés des de l'Infern les lamentacions dels habitants dels 2 cantons de la riera.

Però aquest vídeo ens ha agradat molt, i hem decidit perllongar una miqueta més la vida dels nostres veïns i la integritat dels seus habitatges i serveis.

Tot i així, no badeu! Perquè no falta gaire per la propera Nit de Foc, on tornarem a valorar aquest assumpte.

Els Diables han parlat.