Premis extraordinaris Sant Feliu Ciutat digital 2010

L'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, gràcies al projecte Sant Feliu Ciutat Digital, ha tornat a convocar aquest any els premis extraordinaris Sant Feliu Ciutat Digital 2010.


Aquests premis incloïen 6 categories:

1. Emprenedors/es a la Xarxa (projecte d'emprenedoria que tingui destacat un component TIC (telemàtic, virtual o 2.0)

2. Projecte innovador basat en l'ús eficient de les TIC (petita o mitjana empresa del Baix Llobregat que hagi desenvolupat una innovació o projecte relacionat a una activitat empresarial)

3. Millor projecte de venda per Internet (empreses del Baix Llobregat que hagin realitzat un projecte de comerç electrònic per Internet relacionat amb la seva activitat empresarial)

4. Ús d'eines 2.0 en l'àmbit associatiu (agrupació professional, entitat o organització sense ànim de lucre de Sant Feliu de Llobregat que hagi implantat eines 2.0 a la seva organització).

5. Millor projecte d'introducció de les Tic a l'àmbit educatiu (Experiències educatives desenvolupades a l'aula utilitzant les noves tecnologies com a instrument innovador d'ensenyament i aprenentatge).

6. Menció honorifica pel contingut més destacat (bloc, videoblog, repositori fotogràfic, etc.)

Precissament una de les entitats més actives dels barris l'AMPA de l'escola Gaudí, ha guanyat el segon premi en la categoria d'ús d'eines 2.0 en l'àmbit associatiu pel seu bloc. Han aconseguit convertir aquest espai digital, que destil·la bona feina pels quatre costats, en un espai de referència per pares, mares i alumnes, a on poden trobar notícies i comentaris relacionats amb l'escola, informació de l'AMPA i fins i tot un Butlletí Digital que s'edita de manera regular.Des de Fem Barri volem felicitar a tots els veïns i veïnes dels barris que fan possible aquest bloc: l'enhorabona pel reconeixement... i de retruc, pels 300 euros amb què estava dotat el premi!

També a la Xarxa, entre tots i totes Fem Barri!

Comentaris