Tercera Edició de la Casa d'Oficis

Estàs a l'atur i tens entre 16 i 25 anys? Forma part de la Casa d'oficis!

La Casa d'oficis és un programa de formació i treball que qualifica a joves, d'entre 16 i 25 anys. Es basa principalment en l'aprenentatge de continguts relacionats amb les noves tecnologies que s'estan desenvolupant a la ciutat de Sant Feliu de Llobregat.

La Casa d'Oficis té una durada d'un any: els 6 primer mesos són de formació, i els altres 6 amb contracte laboral per part de l'Ajuntament de Sant Feliu.

El dia 6 d'octubre a les 9.30h a la Sala d'actes del Centre Can Maginàs es realitzarà una sessió informativa i s'iniciarà el procés de selecció de les persones interessades en participar en el projecte.

I per mostra, un botó: la nostra dinamitzadora digital Lídia Gómez, veïna del barri de La Salut i treballadora des de fa uns mesos a l'Oficina de Fem Barri, es va formar en la darrera edició de la Casa d'Oficis Sant Feliu Ciutat Digital. Com ella mateixa diu "és una oportunitat única on podreu aprendre molts coneixements sobre les TIC (tecnologies de la informació i la comunicació) i us obrirà moltes portes en el món laboral. No us ho penseu i animeu-vos: en èpoques de crisi oportunitats com aquesta no es poden deixar escapar per als joves!"


Recordeu la cita:
Sessió informativa i procés de selecció Casa d'Oficis

Dia: 6 d'octubre
Hora: 9:30 h
Lloc: Centre Can Maginàs. C/ Hospitalet, 25

Entre tots i totes, Fem Barri!

Comentaris