Cinefòrum sobre la pel·lícula Irina Palm a l'Oficina Fem Barri, en el marc de les Jornades de Tardor de la Dona

El mes de novembre porta un cop més a Sant Feliu una nova edició de les Jornades de Tardor de la dona, que tenen com a principal objectiu lluitar contra la violència masclista. En el marc de les jornades, que aquest any arriben a la dinovena edició, es celebraran a la ciutat diferents actes al llarg del mes de novembre per tal de sensibilitzar la població sobre aquesta problemàtica.


Doncs bé, entre els actes previstos en aqueste, el proper dilluns, 15 de novembre a les 18:00 a l'Oficina Fem Barri es celebrarà un cinefòrum sobre la pel·lícula Irina Palm, impulsat pel programa de la Dona i Fem Barri en col·laboració amb l'entitat Espai de Dones de Can Calders i La Salut. Les integrants d'aquesta entitat també en faran difusió d'aquesta activitat en el seu espai de trobades setmanals, els dimecres de 10:30 a 12:00 a l'Oficina de Fem Barri.


Altres actes destacats en aquestes jornades tindran lloc el proper dia 25 de novembre, Dia internacional contra la violència vers les dones, en el qual es reunirà el Plenari de la Xarxa de coordinació i Atenció a les dones víctimes de violència, on es presentarà la memòria d'accions de l'any 2010. Posteriorment es llegirà el manifest contra la violència vers les dones i es faran 5 minuts de silenci en record de les víctimes.

La tarda del mateix 25 tindrà lloc un acte de reconeixement vers les dones que pateixen violència i s'instal·larà una carpa a la plaça de la Vila on us informaran sobre la violència de gènere. Tancarà els actes del dia la lectura d'una carta per part del Consell d'infant i la lectura del manifest.

Aquí us deixem el programa d'activitats:

Contra la violència masclista, entre tots i totes, Fem Barri!

Comentaris