Consolida't en la recerca de feina per internet

Des de fa un parell de setmanes, a l’Oficina de Fem Barri, estem portant a terme un nou programa de suport a la recerca de feina per Internet, anomenat “Espai Consolida't”.

En aquest espai participen persones que han realitzat cursos d'Internet per a la recerca de feina, tant a Can Maginàs (en el marc del programa Connecta) com a Diversitat Lúdica (derivats pel Servei Local d’Ocupació) i que volen practicar i/o consolidar els coneixements adquirits en aquests tallers (ús del teclat, carpetes, creació de currículum, ús del correu electrònic, inscripció a diferents portals de recerca feina..). En definitiva el que es pretén és que aquestes persones puguin millorar la seva autonomia per la recerca de feina per Internet.Així, aquest passat dimarts, dia 2 de novembre, s’ha realitzat una convocatòria a l'Oficina, on s'han reunit a les persones que en els últims dos anys havien fet aquests cursos d'Internet per a la recerca de feina, per informar-los de la possibilitat d'assistir a l'Espai Consolida't, consistent en 5 sessions, tutoritzades per una dinamitzadora digital. La resposta ha estat positiva, i aquest mateix dijous ja ha iniciat un grup de 8 persones.

També es va aprofitar la convocatòria per fer difusió del “Club de feina als barris”, un espai coordinat amb el Servei Local d'Ocupació de Can Maginàs, que complementa el club de feina existent en aquest centre. A partir d’ara tots els divendres de 9:30 a 11:30h. els veïns i veïnes dels barris de Can Calders i La Salut podeu venir a l’Oficina de Fem Barri per buscar feina, crear el currículum, fer la vostra carta de presentació, rebre orientació laboral...

Aquest espai compta amb la tècnica d'orientació i inserció del Programa de Treball als barris i amb una dinamitzadora digital que estaran disposades a resoldre els vostres dubtes i ajudar-vos en tot moment.

Fomentant l'insercio laboral, entre tots i totes també Fem Barri!

Comentaris