Dia Universal dels Drets dels Infants

Aquest proper dissabte 20 de Novembre es celebra l'aniversari dels drets universals dels drets d'infants, organitzat per Diversitat Lúdica.


De 17:30 a 20:00 a la plaça de les Roses es convertirà en un espai a on totes les famílies, i especialment els nens com a protagonistes de la jornada, podran gaudir amb tota mena d'activitats: música, tallers de hip hop, diables, jocs tradicionals, contes i arts expressives amb les que els més menuts s'ho podran passar d'allò mes bé. I per acabar, res millor que una saborosa xocolatada popular!

En aquesta ocasió, Diversitat Lúdica ha volgut articular una festa el més multicultural i representativa possible, i ha convidat a diverses entitats del municipi a participar. Entre d'altres, hi trobarem la Colla de Petardons i Petardones de Can Calders, l'Associació de Veïns i Veïnes de Can Calder, la Colla de bastoners Els Ceballuts o fins i tot els Geganters, que faran un Cercavila pel poble per aplegar a tots aquells qui s'hi vulguin sumar a la gran festa de la Plaça de les Roses.

La cita:

Dia: Dissabte 20 de novembre
Hora: 17:30
Lloc: Plaça de les Roses

Recordant i defensant els drets dels més petits, entre tots i totes Fem Barri!

Comentaris