Els blocs dels alumnes

Els alumnes del Curs de fotografia i bloc no paren!

Ja han finalitzat la part de fotografia del mòdul, en el que han treballat amb el programa Picassa i d'altres aplicacions en línia com són Picnik i Lunapic

Ara estan inmersos en la part del mòdul tocant a la creació de blocs. Avui els alumnes han creat el seu propi bloc i han aprés a utilitzar-ho, crear entrades, inserir fotografies i a posar enllaços en les seves entrades. A més han aprofitat per explicar-nos les seves aficions, i assenyalar un lloc representatiu del barri per a ells.

La Paquita és una veïna de tota la vida de Sant Feliu que viu al carrer Santa Creu.
És una dona molt activa, assisteix als tallers de memòria que s'imparteixen a la parròquia
i és membre de l'Espai de dones.

El lloc més representatiu per a ella és precissament el carrer Santa Creu.

Si voleu veure el seu bloc feu clic a sobre l'enllaç: http://paquitacano.blogspot.com/Aquí podem veure l'Encarna en plena acció fent fotografies, una dona amb molta iniciativa i amb moltes ganes d'aprendre. Li agrada passejar i fer manualitats, i també és membre de l'Espai de dones.

L'indret dels barris que més li agrada és la Plaça de les Roses.En Juan és un home amant de la naturalesa, que té com a principals aficions passejar, buscar bolets i viatjar.

El lloc més atractiu dels barris per a ell és la Plaça de la Salut.

Si voleu fer una ullada al seu bloc aquí teniu l'adreça: http://molinagranados.blogspot.com/


Aquí podeu veure al Miguel en acció, un home que de la mateixa manera que el Juan és amant de la naturalesa i molt sociable: a ell el que més li agrada del barri són les persones.

Aquí teniu el seu bloc: http://miguelfe.blogspot.com/

Tot fomentant l'aprenentatge digital, entre tots i totes, també Fem Barri!

Comentaris