L'Espai de Dones participa al Voluntariat per la llengua

Aquest dimecres l'Espai de Dones, en el marc de les seves trobades setmanals, ha rebut la visita de l'Eduard, dinamitzador del programa del Voluntariat per la Llengua que ha parlat d'aquest programa i com les integrants d'aquesta entitat poden participar.

El voluntariat per la Llengua és un programa que facilita que totes les persones que tenen coneixements bàsics de català i es volen llançar a parlar-lo el puguin practicar en un context real i distès i que les que el parlen habitualment no canviïn de llengua innecesàriament.

Doncs bé, amb aquesta filosofia, l'Eduard va explicar a les participants d' aquesta entitat de dones dels barris, on conviuen dones catalanoparlants i castellanoparlants, com poden sumar-se a aquesta iniciativa.


Així, algunes dones que parlen el català habitualment es van oferir per fer de voluntàries i parlar en català amb d'altres dones de l'espai que volen participar com a aprenentes per tal de millorar la seva fluïdesa en l'ús d'aquest idioma. Les dones de l'Espai han valorat positivament aquesta experiència, ja que amb els seus propis recursos es poden ajudar unes a les altres per poder aprendre.

De ben segur que ens explicaran els seus avenços!!

Comentaris