Una altra eina per dir la teva sobre les accions del projecte Fem Barri: la web del PAM


Com hem repetit des de l'inici del projecte, a Fem Barri necessitem la vostra col·laboració per que les accions incloses al projecte donin resposta a les necessitats dels barris. Així, moltes vegades us hem parlat de les sessions de les diferents taules de participació veïnal per abordar diferents aspectes del projecte. També l'Oficina és un punt de proximitat als barris per expressar les vostres propostes i suggeriments. Doncs bé, ara us volem oferir un nou canal per valorar les accions del projecte.

Segons s'informa al web municipal, dimarts es va presentar a la ciutadania una nova eina ciutadana per fer el seguiment del Pla d'actuació del Mandat 2008-2011. Es tracta d'una aplicació informàtica d'accés lliure per a tota la ciutadania que permet fer el seguiment i una valoració on-line de les actuacions que han configurat el full de ruta de l'Ajuntament durant la darrera legislatura.

Doncs bé, entre les actuacions que podreu analitzar i valorar, trobareu diferents accions incloses al projecte Fem Barri. De ben segur en coneixeu com s'han desenvolupat aquestes accions i heu vist com han anat evolucionat i com han transformat els espais públics dels barris, però us animem a que conegueu més sobre cada acció i sobretot a que pugueu valorar el resultat final.

Com ho podeu fer?

En primer lloc, a través de la pàgina web del Pla d'Actuació del Mandat (PAM). En aquesta pàgina hi trobareu els cinc grans blocs en els que es va estructurar el PAM.

Si cliqueu l'icona d'expandir que hi ha al costat de cada número, us apareixeran les accions que integren cada actuació. Si cliqueu sobre les accions (sobre fons blau) se us obrirà una pantalla com la següent on trobareu informació complementària sobre l'acció específica (pressupost, observacions...) i on apareixerà una pregunta sobre la vostra valoració (del 0 al 10).


Les accions del projecte Fem Barri les podreu trobar sota l'epígraf 5.7 Projecte de Millora Integral dels barris de Can Calders i La Salut.

Per simplificar-ho, no obstant, us proposem que cliqueu sobre cadascuna de les fotos que es relacionen a continuació. D'aquesta manera accedireu a la fitxa explicativa de cada acció i podreu fer les vostres valoracions sobre les mateixes.
Us animem, doncs a entrar i valorar aquestes accions, així com la resta d'accions que composen el Pla d'Actuació del Mandat. Si teniu qualsevol dificultat per poder fer efectiva la vostra valoració a través d'aquesta nova eina, sabeu que a l'Oficina disposeu d'un espai d'accés lliure per poder connectar-vos a internet amb el suport de les dinamitzadores digitals presents a l'Oficina.Potenciant la participació a la xarxa, entre tots i totes, Fem Barri!

Comentaris

Lidia ha dit…
Molt bona eina i molt sencilla d'utilitzar.