Busques feina? Aquesta és la teva oportunitat!

L'Ajuntament de Sant Feliu en el marc del program Treball als barris desenvoluparà diversos programes ocupacionals que permetràn la contractació de diversos perfils professionals per desenvolupar tasques en el projecte d'Intervenció Integral als barris de Can Calders i La Salut.

Aquesta setmana hi haurà diverses sessions informatives per informar a tots aquells interessats/des en optar als processos de selecció per cobrir les places d'aquests perfils professionals, i que us detallem a continuació:

Casa d'Oficis Dinamització Sociocultural

Si tens entre 16 i 24 anys i t'agrada el món del Lleure, la realització d'activitats lúdiques per a infants i vols participar en un programa de formació i treball per millorar la teva qualificació, aquest programa de ben segur que resultarà del teu interès.! La Casa d'Oficis "d'animació sociocultural" és un programa de formació i treball d'un any de durada que et permetrà rebre formació i desenvolupar pràctiques en l'àmbit de la planificació i realització d'activitats de lleure per a infants, joves, gent gran...

Sessió informativa
Dia: Dimecres 15 de desembre
Hora: 10:00 h
Lloc: Aula Sant Feliu- Carretera de la Sànson,74Taller d'Ocupació "Entre tots i totes, Fem barri"

Un altre dels programes aprovats és un Taller d'ocupació d'un any de durada que permetrà la contractació de 8 persones, preferentment dones dels barris de Can Calders i La Salut, per rebre formació en l'àmbit de l'educació ambiental i cívica. Aquestes agents cíviques faran diverses campanyes de sensibilització entre la ciutadania sobre temes relacionats amb el civisme, el medi ambient, la convivència...

Sessió informativa
Dia: Dimecres 15 de desembre
Hora: 11:00 h
Lloc: Aula Sant Feliu- Carretera de la Sànson,74Pla d'ocupació Promoció de l'autonomia personal

Gràcies a aquest projecte ocupacional es farà un contracte de 6 mesos a 8 auxiliars de la llar per desenvolupar tasques d'atenció a la llar per a persones grans amb situació de dependència.
Sessió informativa per a interessats/des

Dia: Dijous 16 de desembre
Hora: 10:00
Lloc: Centre Can Maginàs - Carrer Hospitalet, 25

2 auxiliars administratius i 1 administratiu

Paral·lelament a les tasques desenvolupades per les auxiliars de la llar, també en aquest programa de millora de l'autonomia personal es contractaran també 2 auxiliars administratius/ves que s'encarregaran de desenvolupar un estudi de necessitats de la gent gran del municipi. A més d'aquestes dues figures, es preveu la contractació d'un administratiu per fer tasques de suport a la gestió en el marc del Projecte Fem Barri.

Els interessats/des en optar al procés de selecció hauran d'acudir a la sessió informativa:

Dijous: 16 de desembre
Hora:11:30
Lloc: Can Maginàs - Carrer Hospital, 25


Si voleu més informació, teniu dues vies:

Servei Local d'Ocupació, ubicat a Can Maginàs

Tel: 93 685 87 03

Oficina de Intervenció Integral dels barris de Can Calders i La Salut
Tel: 93 666 27 92

Tot fomentant l'inserció laboral, entre tots i totes, Fem Barri!

Comentaris