Curs de bloc per a comerciants

En entrades anteriors si feu memòria us vam informar sobre la realització d'un taller per a comerciants. Doncs bé els mateixos comerciants dels barris de Can Calders i La Salut que van participar en aquest tallers han realitzat un curs de bloc que s'ha impartit durant aquesta setmana.

Aquest curs ha tingut una durada de dues sessions de dues hores on els comerciants s'han creat un bloc per al seu comerç i han aprés a utilitzar-ho correctament.

Aquí us deixem els seus blocs perquè els hi feu una ullada.


Mercería Gloria


Un comerç situat al carrer Europa 2 dedicat especialment al tèxtil. Disposen de peces de vestir per homes,dones,nens i nenes, a més de roba interior i pijames.

Si voleu veure el seu bloc feu clic al següent enllaç: http://gloriaconfecciones.blogspot.com/


Decoració Marilo


Aquest comerç està situat al carrer Picasso 2, baixos (cantonada amb Constitució), i està especialitzat en la venda de productes de confecció i col·locació de cortines,cobertors, edredons, nòrdics, llençols, mantes i tovalloles a més a més de pintures, paper pintat i tots els productes per a la decoració de la llar.Mossegador

Aquest comerç el trobareu al carrer Agustí Domingo 14, i està especialitzat en animals.
Trobareu tota classe de pinsos, corretges, llits per als animals, transports per mascotes i peixeres a més a més d'alguns animals com peixos i ocells.


Modas MaykaUn comerç dedicat a la moda, situat al carrer Picasso 3-5 on hi trobareu roba per a dona i juvenil. També disposen de talles grans i ofereix arranjaments en tot tipus de teixit.

Si voleu veure el seu bloc aquí us deixem l'adreça: http://modasmayka.blogspot.com/


Celi


En aquest comerç podreu trobar una gama de productes capil·lars tant per a perruqueries com per ús personal a més d'una pila de complements per a dona. El trobareu al carrer Picasso 1.Arco iris


Si vols canviar d'imatge o comprar qualsevol producte capil·lar al barri de Can Calders hi trobareu aquesta perruqueria, gairebé podríem dir, històrica.
Aquest comerç esta situat a riera Salut 30DMigogarUn comerç dedicat al tèxtil on podreu trobar roba per a home i dona, està situat al C/Constitució 34. Aquest comerç ja s'havia iniciat en aplicar les TIC al seu comerç, ja que disposa d'un lloc web on podeu trobar tot tipus de informació, i ara ha volgut introduïr-se amb força i il·lusió en el món dels blocs.

Si voleu veure el seu, aquí el teniu: http://migogarmoda.blogspot.com/

Recordeu que l'Oficina de Fem Barri disposa d'un espai de lliure accés dedicat exclusivament als comerciants dels barris de Can Calders i La Salut, que poden venir a practicar els coneixements adquirits durant el curs, o bé a fer qualsevol consulta. Podeu disposar d'aquest espai lliure tots els dimarts i dijous, de 14:45 a 16:45. Alguns dels propietaris dels comerços que hem vist ja ens han comentat el seu interès en venir durant aquest espai per fer alguns canvis en el disseny del seu bloc , així que no els perdeu de vista que de ben segur hi trobarem moltes novetats a partir d'ara.

També dinamitzant el comerç als barris, entre tots i totes, Fem Barri!

Comentaris