Curs de Fotografia digital i Bloc (i 2)

Durant tres setmanes s'ha estat impartit un curs de fotografia i bloc a l'Oficina semblant al que es va fer anteriorment.

Aquest curs estava dividit en dos mòduls: d'una banda el de fotografia digital en el qual els alumnes s'han iniciat en aspectes bàsics de la fotografia digital com ara passar les fotos de la càmera al ordinador, retocar imatges amb el programa Picassa o amb programes en línia com Lunapic i Picnik.

En finalitzar aquest mòdul, els alumnes s'han creat el seu propi bloc i han aprés a utilitzar-ho. A continuació us fem una petita presentació d'algunes d'elles:Sara és la noia mes jove que ha passat pels cursos. És una autèntica aficionada a la fotografia digital: com ella diu, no pot sortir de casa sense la seva càmera fotogràfica. L'indret dels barris que més li agrada és la Plaça de les Roses. Si voleu veure el seu bloc feu clic sobre l'enllaç: http://sariya7.blogspot.com/


La Pili és una dona resident des de fa 36 anys a Sant Feliu, concretament al barri de La Salut. És una persones amb unes ganes d'aprendre sense límits: després de participar al curs d'iniciació al PC està disposada a participar en totes les formacions relacionades amb el món digital que trobi. L'indret dels barris que més li agrada és el seu barri de La Salut en conjunt.


Per la seva banda, la Rosario ha participat en un curs d'iniciació al PC, i li agrada tot allò relacionat amb noves tecnologies. És molt dinàmica i té també moltes ganes d'aprendre. El seu bloc està ara com ara en període de proves.

http://charopelu.blogspot.com/

Tot fomentant les noves tecnologies, entre tots i totes, Fem Barri!

Comentaris