Taller d'Internet per a comerciants

Durant tres setmanes s'ha estat impartint a l'Oficina un curs per a comerciants en el que han participat 9 comerciants dels barris de Can calders i La Salut. Al llarg de set sessions de dues hores els nostres comerciants han aprés a fer servir l'ordinador (ratolí, teclat, carpetes, processador de text), s'han iniciat en la navegació per Internet, el correu electrònic, l'elaboració llistes de distribució, la creació de blocs i la gestió del portal municipal Comprem a Sant Feliu, eines totes aquestes que els hi facilitaran l'administració del seu comerç.

Ahir en la clausura del curs vam comptar amb la presència de la nostra comissionada de Fem Barri, la Rosa Maria Martí. La regidora va fer èmfasi sobre la importància de fer servir les noves tecnologies al comerç, ja que permeten estalviar temps i guanyar agilitat a l'hora de fer les gestions, podent dedicar el seu temps a fer d'altres tasques com per exemple administrar el comerç a la xarxa.

Arrel de la realització d'aquest curs s'ha generat molt d'interés per la creació de blocs, de manera que esperem informar-vos en els propers dies de la creació de nous espais comercials dels barris a la xarxa. A més, a partir de la setmana vinent s'habilitarà un espai lliure per a comerciants a l'Oficina en el que podran practicar tots els coneixements adquirits durant el curs. Aquest espai estarà tutoritzat per dues dinamitzadores, a qui li podran plantejar totes els interrogants.

Si tens un comerç tant al barri de Can Calders com al de La Salut i estàs interessat en conéixer les posibles aplicacions de les TIC al teu comerç, et convidem a passar per l'Oficina en horari d'accés lliure per comerciants, els dimarts i dijous, de 14:45 a 16:45.

També dinamitzant el comerç als barris, entre tots i totes Fem Barri.

Comentaris