Comprar als barris, torna a tenir premi: els 6000 lliurats aquí!

Després de la visita a la ciutat del Patge Shelin i Ses Majestats d'Orient (que van tenir la col·laboració de les entitats de Can Calders i la Salut) i la multitud de regals rebuts, encara avui els barris han rebut un darrer, ja que la butlleta guanyadora en el sorteig fet avui de la campanya dels 6.000€, ha estat lliurada per un comerç associat de Can Calders.El número premiat ha estat el 183.243 i l'ha entregat un comerç del barris que de ben segur molts coneixereu: Bar Granja Snoopy, situat al carrer Santa Creu, 10, i que és membre associat de l'entitat Can Calders Comerç. De fet, aquest emplaçament comença a ser estratègic, ja que l'any passat a la mateixa campanya dels 6.000€, un altre comerç del mateix carrer i número, Plataforma Cárnica, va lliurar també la butlleta premiada.


Afanyeu-vos a mirar si sou l'afortunat poseïdor o poseïdora de la butlleta premiada, ja que teniu de termini fins el proper dimecres, 13 de gener a les 20 h. per presentar-la a l'Ajuntament. En cas que no aparegués la butlleta, s'han previst quatre números més que han quedat com a reserva i que podeu consultar aquí.

Si heu consumit a l'establiment afortunat en les darreres semtanes, de ben segur que heu rebut alguna butlleta de la campanya, i si en teniu us instem a que mireu si alguna de les vostres té premi. Us recordem que la recompensa bé que s’ho val: el guanyador o guanyadora disposarà de 6.000 euros per gastar-se en un sol dia, el proper dia 22 de gener, en el comerços associats de tot Sant Feliu. Ha de complir, això sí, dues condicions: comprar en un mínim de dos comerços per associació, i gastar-se un màxim en cadascun d’aquests de 500 euros.

Amb uns comerços tocats per la sort en aquest 2011, també Fem Barri!

Comentaris