dilluns, 17 de gener de 2011

Diversitat Lúdica es prepara pel Carnaval!

Ja falta molt poc temps perquè arribi una de les èpoques més divertides de l'any, uns dies en els quals podem disfressar-nos i convertir-nos en aquells personatges que sempre hem somiat ser.
Com cada any l'esplai Diversitat Lúdica prepara la seva comparsa per al dia 5 de Març i aquest any es disfressaran d'un personatge molt conegut i entranyable que de ben segur tots vosaltres coneixeu: en Pinotxo.

Si tens entre 3 i 17 anys tu també pots sortir a la comparsa de Diversitat Lúdica, que comptarà amb dues comparses diferents per a nens i per a adults, de manera que, com sempre, els pares i les mares també hi poguin participar.

Tots els integrants de la comparsa prepararan les seves disfresses els dies 12,19 i 26 de Febrer a l'escola Nadal, moment que aprofitaran també per assajar el ball que realitzaran.

Si vols ser Pinocho per un dia pots inscriu-te fins el 29 de Gener de dilluns a divendres de 17 a 19 hores a l'esplai Diversitat Lúdica (C/Agustín Domingo,11) o bé trucant al telèfon 93 632 57 88.

També en Carnestoltes, entre tots i totes Fem Barri!

0 comentarios :

Publica un comentari a l'entrada

CERCADOR DE CONTINGUTS