Diversitat Lúdica es prepara pel Carnaval!

Ja falta molt poc temps perquè arribi una de les èpoques més divertides de l'any, uns dies en els quals podem disfressar-nos i convertir-nos en aquells personatges que sempre hem somiat ser.
Com cada any l'esplai Diversitat Lúdica prepara la seva comparsa per al dia 5 de Març i aquest any es disfressaran d'un personatge molt conegut i entranyable que de ben segur tots vosaltres coneixeu: en Pinotxo.

Si tens entre 3 i 17 anys tu també pots sortir a la comparsa de Diversitat Lúdica, que comptarà amb dues comparses diferents per a nens i per a adults, de manera que, com sempre, els pares i les mares també hi poguin participar.

Tots els integrants de la comparsa prepararan les seves disfresses els dies 12,19 i 26 de Febrer a l'escola Nadal, moment que aprofitaran també per assajar el ball que realitzaran.

Si vols ser Pinocho per un dia pots inscriu-te fins el 29 de Gener de dilluns a divendres de 17 a 19 hores a l'esplai Diversitat Lúdica (C/Agustín Domingo,11) o bé trucant al telèfon 93 632 57 88.

També en Carnestoltes, entre tots i totes Fem Barri!

Comentaris