El Patge Shelin arriba al barri!

El Patge Shelin és un missatger dels reis mags que tots els anys s'acosta a Sant Feliu per recollir els somnis dels mes petits,guarda aquests somnis en un sarró màgic que després entrega als Reis d'Orient.
Shelin abans de ser patge era un nen que vivia a la vila de Sant Feliu, els seus pares tenien una casa molt gran i li compraven les joguines més modernes però tot i així ell no estava gaire content. Un dia per cridar la atenció dels seus pares va trencar totes les seves joguines i els pares el van renyar.


Quan estava al llit donant voltes pensant què demanaria per Nadal una lluentor daurada va néixer darrera dels seus llençols i de cop i volta van aparèixer els tres mags d'orient .Els reis mags d'Orient van demanar que li acompanyes a un viatge molt especial i ell va accedir sens dubte, de sobte Shelin va desaparèixer i es va transformar en un estel brillant com la Lluna i sobre aquest estel podia volar com si muntés en cavall.


Amb una ordre dels Reis, Shelin i l'estel van aixecar el vol i des d'aquell moment per un estrany poder que li havien concedit ell podia llegir els somnis dels nens i nenes que dormien i dels que somiaven desperts.


Aquesta és la historia del patge Shelin, del qual tenim l'honor tots i totes de rebre la seva visita durant tota la setmana.


Doncs bé, nosaltres ja l'hem anat a visitar a la Plaça de la Salut, on ha estat tot aquest matí apropant la màgia del nadal al barri de La SalutA més, el Patge ha estat acompanyat durant tota la jornada per joves del club d'esplai Diversitat Lúdica, que han contribuit a l'ambient d'il·lusió amb la realització de diversos tallers


Així que nens que millor manera de que els reis rebin la vostra carta que amb el Patge Shelin, que de ben segur se les fará arribar de seguida. Si no heu pogut estar aquest matí no us preocupeu, ja que com hem dit abans estarà durant tota aquesta setmana al municipi per recollir totes les vostres cartes.


Podeu trobar-lo en les següents ubicacions.


Avui a la Plaça Can Maginàs de 16 a 20:00


Dimarts 4 de Gener estarà instal·lat als jardins del Palau Falguera de les 10 h del matí fins a les 10 del Vespre. Allà tindran tota mena de activitats, Jocs,tallers,actuacions,concursos i no faltarà la carpa de l'emissari reial.Afanyeu-vos si encara no hi teniu escrita la vostra carta als Reis Mags només us queden 2 dies!!

Comentaris