Informa't de les notícies de Fem Barri amb el nou widget!

El passat mes de desembre el web l'Ajuntament va experimentar una transformació d'allò més interessant, gràcies a la qual ha esdevingut un dels recursos informatius en línia més accessibles i visualment atractius del nostre municipi. Una de les innovacions més interessants en aquest sentit ha estat l'adició widgets, que ens permeten configurar la informació que volem i on la volem.

Per això, a partir d'ara si vols informar-te de les notícies de Fem Barri d'una manera còmoda i ràpida nomes t'has de subscriure al RSS fent clic a la icona que apareix al nostre widget, o si ho prefereixes configura la pàgina principal de l'Ajuntament per veure el widget “ Fem Barri” cada cop que entris al web. A continuació us expliquem el passos.

Com configurar el widget "Fem Barri" al web

Pas 1:
Fes clic al botó Configura que trobaràs a la pàgina http://www.santfeliu.cat/


Pas 2:

Cerca el widget "Fem Barri" i marca la seva casella. Després fes clic a "Aplica", i el nou widget apareixerà a la pàgina d'inici de http://www.santfeliu.cat/ al vostre ordinador.Com subscriure't al RSS amb les últimes notícies de "Fem Barri"

Pas 1:
Fes clic a la icona de RSS que apareix al widget "Fem Barri"

Pas 2:
Us sortirà una pantalla com aquesta. Heu de fer clic a "Subscriu-me aquest subministrament"

Pas 3:
A continuacio us sortirà la següent pantalla heu de fer clic a "Subscriu-m'hi"

Pas 4:
Si voleu comprovar que us heu subscrit anirem a Visualització barres de l'explorador subministrament, i allà comprovareu que us heu subscrit correctament .
Com sabeu, també podeu estar puntualment informats de les nostres novetats mitjançant la nostra pàgina de Facebook.

També als mitjans digitals, entre tots i totes Fem Barri!

Comentaris