Nova aula d'estudis a la Torre del Roser


Estudiants dels barris: si no teniu un bon espai de treball per fer els deures, o bé no disposeu de flexibilitat horària per assistir a espais d'estudi, ara no teniu excusa!

L'Ajuntament de Sant Feliu posa a l'abast de tothom, i durant un mes, un nou espai per poder estudiar amb tranquil·litat. Aquest és un servei complementari als que tradicionalment s'ofereixen a la Biblioteca Montserrat Roig . Aquest espai s'ha habilitat a la Torre del Roser (c/ Joan XXIII, 14).

Cal destacar d'aquest lloc la flexibilitat horària per als usuaris, ja que a més de l'horari diurn també s'ha contemplat la possibilitat d'assistir les nits de dilluns a divendres de 21 a 24h i dissabtes i diumenges de 17 a 22h. La sala té capacitat per unes 50 persones. I com en els temps que corren el recolzament de la xarxa de xarxes a l'estudi és més que necessari, els estudiants disposareu de connexió Wi-fi per connectar-vos des dels vostres portàtils!

Com hem apuntat anteriorment aquest espai estarà obert durant un mes, tot i que es preveu que l'aula s'obri al llarg del curs escolar coincidint amb l'època d'exàmens dels alumnes per facilitar-los una sala acondicionada per a l'estudi nocturn i per als caps de setmana.

Ja sabeu: si esteu buscant un bon lloc per estudiar amb connexió a Internet el trobareu a la Torre del Roser!

Comentaris