Taller d'Ocupació Agents Cíviques Entre tots i totes Fem Barri

Com ja sabeu l'Ajuntament ha contractat 39 persones en diferents àmbits. Si fa uns dies us parlàvem de l'inici efectiu de la Casa d'Oficis de Dinamitzadors Socioculturals, avui us volem presentar el Taller d'Ocupació Entre tots i totes Fem Barri. Aquest programa ocupacional ha permès la contractació de 8 persones desocupades, majoritàriament dones majors de 25 anys dels barris de Can Calders i La Salut, com educadores cíviques i ambientals.

Durant un any aquestes 7 treballadores i 1 treballador faran diverses campanyes de sensibilització entre la ciutadania sobre temes relacionats amb el civisme, el medi ambient, la convivència. Els integrants estaran coordinats i assessorats per un docent, que serà també l'encarregat de formar-los.

Des de Fem Barri ens hem apropat a l'Aula Sant Feliu on estaran ubicats habitualment per veure en directe a una de les classes d'aquestes futures Agents cíviques. Us deixem un vídeo en el que podreu veure en exclusiva el desenvolupament d'aquestes primeres classes:Tot fomentant l'inserció laboral, entre tots i totes, Fem Barri!

Comentaris