Consulta el nou mapa d'actuacions de Fem Barri

Avui ens heu de permetre treure pit de manera virtual. Si no fa ni un mes us parlàvem del widget que la Home de l'Ajuntament dedicava a Fem Barri, en aquesta ocasió ens vestim de llarg per presentar-vos el nostre nou espai web, que neix amb la vocació de ser una eina de difusió i interacció més àgil, més intuitiva i més accesible. Així, de manera complementària a aquest bloc, el nou web oferirà continguts i informació relacionats amb el Projecte d'Intervenció Integral en general, i amb els barris de Can Calders i La Salut en particular. A més del nou redisseny, aquesta nova pàgina compta amb noves funcionalitats, de les quals avui en volem destacar una en especial: el mapa d'actuacions.


Aquest aplicatiu de gereorreferenciació és un espai on podeu consultar les accions desenvolupades als darrers dos anys dins del projecte. El més novedós d'aquesta aplicació és que cadascuna d'aquestes actuacions està ubicada i referenciada en un punt del mapa dels barris, a partir del qual es pot consultar la fitxa completa de l'actuació.

Navegar-hi és molt senzill: només s'ha de fer un clic a qualsevol dels camps que voleu visualitzar. A continuació s'obre un desplegable amb totes les actuacions que hi consten dins d'aquest camp d'actuació. El següent pas és escollir l'actuació que voleu veure i a l'apartat de la dreta sortira referenciada amb l'informació corresponent, imatges i, en funció de l'activitat, un vídeo. A més a més, i com apuntàvem abans, hi ha la possibilitat d'accedir a la fitxa completa de l'actuació, un document on hi trobareu ampliada la informació.

Us animem a que mireu, investigueu i navegueu per aquest nou aplicatiu en particular i pel nou web en general, i ens digueu la vostra. Què us sembla?

També a la Xarxa, entre tots i totes Fem Barri!

Comentaris