Els barris s'omplen de festa per Carnaval!

Queda menys d'un mes per Carnestoltes, una de les èpoques de l'any més divertides, esboixarrades i participatives. Un dels moments estelars és sens dubte la Rua, en la que tots i totes hi tenen cabuda. Si voleu participar a la rua del Carnaval heu d'enviar les inscripcions abans de l'1 de Març, sigui dirigint-vos a Can Ricard (pl. Lluís Companys, 1), a través d'Internet fent clic aquí o bé enviant un correu electrònic a l'adreça cultura@santfeliu.cat.

Aquest any el tema central de Carnaval girarà al voltant dels laboratoris amb motiu de l'any internacional de la Química, però tot i així les comparses participants poden disfressar-se del que desitgin. Això sí, tots els components han d'anar amb una disfressa relacionada amb la temàtica de la comparsa, i aquesta ha de comptar amb un mínim de 15 membres. La Rua del carnaval es celebrarà el dissabte 5 de Març, i s'atorgaran 3 premis per les millors comparses d'adults (dotats amb 750, 450 i 300€ pels tres primers guanyadors), i 3 premis més a les comparses infantils (dotats amb 450, 300 i 200€). Així que afanyeu-vos que queda poc temps!

Algunes de les entitats dels barris ja s'estan posant les piles com es el cas de l'espai de Dones de Can Calders i la Salut, un grup de dones dels barris molt actives, que tots els dimecres s'adrecen a l'Oficina per acabar de preparar les seves disfresses.


A més de la Rua, durant el cap de Setmana del 5 i 12 de Març s'ha programat un seguit d'activitats que, en la seva major part, es desenvolupen en el territori dels nostres barris:


Dissabte 5 de Març

17:30: Concentració de les comparses al carrer Mataró

18:30: Sortida de la Rua des del c/Mataró: Recorregut : crta. Sànson, c/Sagrament, Riera de La salut, rambla Marquesa de Castellbell, c/Santa Creu, c/Constitució, c/Dalt, pg Nadal, pl. Estació, pg Bertrand, c/Pi i Margall i pl. Vila.


Dissabte 12 de Març

19:00 h : Enterrament del Rei Carnestoltes, Recorregut: pl. Vila, c/ Vidal i Ribas, pl. Estació, c/Constitució, c/Picasso, i Plaça de la Salut

19:45 h: Espectacle i cremada del Rei Carnestoltes, a càrrec dels Diables de La Salut (Plaça de La Salut)


També en Carnestoltes, entre tots i totes Fem Barri!

Comentaris