L'espai de Dones es prepara pel Carnaval

L'Espai de Dones es reuneix tots els dimecres a partir de les 10:30 h del matí a l'Oficina per fer diverses activitats com ara xerrades, balls, manualitats o, simplement, per tenir un punt de trobada setmanal i un espai de relació.

Ja queda poc temps per l'arribada del Carnaval i a l'Espai de Dones s'estan preparant per aquesta festa tan divertida. Les seves integrants es troben immerses i capficades en la creació de les disfresses i la comparsa amb les que participaran a la Rua, tal i com van fer l'any passat.

Si feu memòria, al 2010 va ser el primer cop que hi van participar, i la cosa no va poder anar millor: la seva comparsa, de títol “Les Dones no som fregones”, les va fer mereixedores d'un premi de 100 € per la seva originalitat i la seva simpatia.

Tot i que no ens han desvetllat la disfressa d'aquest any, sí que ens han garantit l'accés en exclusiva al seu "laboratori" de creació per fotografiar les seves evolucions...

Ja sabeu que si sou dones tant del barri de Can Calders o La Salut teniu la possibilitat de formar part d'aquest espai. Si esteu interessades podeu acudir a les seves reunions setmanals que realitzen a l'Oficina qualsevol dimecres a partir de les 10:30 h.

Esteu atents a aquest grup de dones i al que es porten entre mans!

Comentaris