Cooperativisme per a dones: un nou projecte per fomentar la inserció laboral als barris i a la ciutat

Aquests dimarts, 29 de març a l'Oficina Fem Barri, s'ha presentat a les entitats el nou projecte "Cooperativisme per a dones en l'àmbit d'atenció a les persones, un dispositiu d'inserció", que s'emmarca en el programa Treball als Barris que té com a objectiu millorar la qualificació professional i fomentar la inserció laboral del veïnat dels barris.

A la xerrada van participar 19 representants d'entitats dels barris de Can Calders i La Salut, i de la resta de Sant Feliu, que van poder conèixer les actuacions previstes en aquest projecte i van conèixer una mica més sobre el model cooperatiu.


L'objectiu principal del projecte de "cooperativisme per a dones" és el de promocionar la creació d'empreses cooperatives liderades per dones, en el sector d'atenció a les persones, principalment.

Les actuacions que començaran a desenvolupar-se a partir de l'abril i fins a finals d'any, van adreçades a dones amb formació i /o experiència en el sector d'atenció a les persones, principalment, que tinguin interès en valorar la possibilitat d'inserció laboral mitjançant un projecte empresarial propi.

Totes aquelles persones interessades en conèixer el projecte i valorar la seva participació, poden assistir a la sessió informativa que es farà el 4 d'abril a les 9:30 hores a Can Maginas
També poden informar-se a l'Oficina de Fem Barri i a Can Maginàs.

Fem Barri: Riera de la Salut, 30B,
Tel: 93 666 27 92

Can Maginas: C/Hospitalet, 25
Tel: 93 685 07 83

Tot fomentant l'inserció laboral, entre tots i totes Fem Barri!

Comentaris