El bus de l'exposició S015 visita Can CaldersAquests dies tenim a Can Calders un convidat d'excepció: el Bus de Sant Feliu 2015. Tothom pot visitar-ho per assabentar-se de les actuacions que s'estan portant a terme a la ciutat, així com per fer propostes de millora.

A més, a més, al bus hi trobareu una petita mostra de l’exposició on s’expliquen el conjunt d’accions i projectes que s’han fet en matèria d’educació, habitatge i equipaments esportius, culturals o mobilitat, així com els que es realitzaran en un futur.

Tothom qui vulgui te la possibilitat de gravar un missatge en vídeo d’un minut de durada, amb la finalitat d' aportar fins a tres propostes de millora per la ciutat. Totes les aportacions es podran veure a l’exposició Sant Feliu 2015, que es troba a la nau de Can Bertrand oberta els dissabtes i diumenges de 12 a 14h i de 17:30 a 20:30


I ens deixem el millor pel final: només per participar donant la vostra opinió, i visitar posteriorment l’exposició, rebreu de regal un lector de DNI electrònic!
Avui dia 16 el Bus estarà al carrer Can Calders, i comptarà amb la presència i el recolzament de les Agents cíviques contractades pel projecte Treball als barris, encarregades d'informar i sensibilitzar la ciutadania a nivell cívic.

Entre tots i totes, Fem Barri!

Comentaris