dimarts, 8 de març de 2011

Els Barris es disfressen

Aquest cap de setmana hem pogut gaudir d’una de les festes més divertides i esperades de tot l’any, el Carnestoltes. A més, enguany s'ha batut el rècord de participació en la rua del Carnaval: més de 2.800 persones van sortir als carrers de Sant Feliu per compartir plegats aquesta festa. I precissament gran part d'aquests ciutadans eren, com ve sent habitual, veïns i veïnes dels nostres barris. Diverses entitats de Can Calders i La Salut es van posar les seves disfresses i van sortir al carrer per participar-hi a la rua que es va celebrar dissabte.Amics del carrer Santa Creu
Una de les entitats veteranes que tots els anys aconsegueixen portar-se un premi sota el braç. Espantao y sentao me quedao les carbasses de Santa Creu van aconseguir el segon guardó, gràcies a la creativitat i originalitat de que sempre fan gala.

Diversitat Lúdica

A la categoria infantil el segon premi va recaure a l’esplai Diversitat Lúdica, amb el seu particular homenatge a un nen molt mentider: en Pinotxo.Ampa Gaudí


Apart dels premis també es van entregar mencions especials. Una d'elles va recaure en l’Ampa del col·legi Gaudí, amb la seva comparsa amb el lema Más vale pájaro en mano.

Grup d'amics Brillantina

La comparsa del Casal de la Gent Gran també va obtindre una menció especial, gràcies en part a la bona feina de les dinamizadores de Gent Gran contractades mitjançant el programa Treball els Barris. Fent servir materials reciclats, van construir el vehicle que la comparsa va portar durant la rua, donant una lliçó d'originalitat i sostenibilitat.


Ampa Pau Vila

Pau Vilum de l’Ampa Pau vila també va ser una de les comparses que van rebre una menció especial.Espai de DonesPer últim i no menys important l' Espai de Dones de Can Calders i La Salut, tot i no guanyar cap menció especial, van fer gala de la seva emblemàtica simpatia i bon rotllo durant el desenvolupament de tota la rua. Després de passar-s'hi dies i dies a l'Oficina preparant les disfresses per la seva comparsa A la crisis con alegría... ¡que son dos días!, el resultat com es va poder comprovar dissabte va ser molt ressenyable. Recordem que l’any passat, en la seva primera participació com a entitat en el Carnaval, l'Espai va guanyar una menció especial amb Les dones no som fregones. Esperem que l’any vinent tinguin més sort!També en Carnestoltes, entre tots i totes també Fem Barri!

0 comentarios :

Publica un comentari a l'entrada

CERCADOR DE CONTINGUTS