dijous, 28 d’abril de 2011

Diversitat Lúdica ens convida a la Tarda de Contes!


Ens acaba d'arribar una invitació a l'Oficina de Diversitat Lúdica per a la Tarda de Contes d'aquest cap de setmana! Els integrants d'una de les entitats més actives dels nostres barris ja estan escalfant motors preparant una de les cites més especials de l'any. Aquest proper dissabte 30 d'Abril a les 17 hores l'esplai organitza la seva tradicional Tarda de Contes, que enguany es celebrarà a la Sala Ibèria. Petits i grans podran deixar volar la seva imaginació amb les històries explicades per narradors i narradores de totes les edats. Tal i com Diversitat Lúdica explica en la invitació que ens ha fet arribar:


L'equip de monitors i monitores ens dirigim a vostè per convidar-li a la 10 a edició de la Tarda de Contes del proper dissabte 30 d'Abril de 2011.

Per l'esplai serà un dia especial que volem serà un dia especial que volem compartir amb la gent de la ciutat de Sant Feliu de Llobregat.

L'acte consistirà en una tarda de narracions i interpretació de contes a la Sala Ibèria que s'iniciarà a les 17 hores. Durat la tarda hi haurà la presència d'entitats culturals de la ciutat, grups de teatre i dansa, narradors/es infantils i adults.
A partir de les 20:30 hores els contes aniran dirigits als adults.


La Tarda de Contes és una activitat de lliure accés i oberta a tothom, així que ja sabeu: si voleu passar una tarda màgica teniu una cita el proper dissabte 20 d'Abril a la Sala Ibèria a partir de les 17 h per als més petits, i a les 20:30 pels adults.

Entre tots i totes, Fem Barri!

0 comentarios :

Publica un comentari a l'entrada

CERCADOR DE CONTINGUTS