Els agents cívics i els animadors socioculturals ja estan a la Xarxa!

Els programes nostres programes ocupacionals ja fan les seves primeres passes virtuals! Tant el Taller d'Ocupació Agents cíviques com la Casa d'Oficis de dinamitzadors socioculturals, articulats mitjançant Treball als Barris, han creat sengles blocs per anar introduint-se i formant-se poc a poc en el món de les noves tecnologies.

http://sfaacc2011.blogspot.com/

Taller d'ocupació Agents cíviques “ Entre tots i totes Fem Barri”
Durant un any aquests 7 treballadores i 1 treballador faran diverses campanyes de sensibilització entre la ciutadania sobre temes relacionats amb el civisme, el medi ambient, la convivència. De moment en tan sols uns mesos no han parat en cap moment: no només s'han estat formant sinó que també han estat informant i sensibilitzant a la ciutadania a nivell cívic al bus de l'exposició S015, i han desenvolupat diverses campanyes com la d'Aaccés segur a les escoles i la Tinença responsable de gossos.

Encara que queda molt per fer: els agents cívics continuaran treballant durant 1 any en millorar la nostra ciutat, però recordeu que és responsabilitat de tots. A partir d'ara, els podreu seguir al seu bloc, un espai que de ben segur utilitzaran per conscienciar a la gent de la importància de cuidar entre totes i totes la nostra ciutat.

http://animadorsdesantfeliu.blogspot.com/

Casa d'Oficis Dinamitzadors Socioculturals

Aquest grup de joves d'entre 18 i 24 anys rebran formació i desenvoluparan practiques en l'àmbit de la planificació i realització d'activitats de lleure per a infants, joves i gent gran en tot el municipi. Son un grup de joves molt dinàmics i treballadors que han fet passar molt bones estones, a petits i a no tan petits, en molt poc temps. Ja ens van sorprendre durant la nostra visita a l'aula sant feliu, a on ens van fer un espectacle improvisat.

Fa tans sols uns dies com ja vam informar al nostre bloc van realitzar la seva primera representació publica a la biblioteca Montserrat Roig en un espectacle molt divertit i original. Sens dubte són un grup de joves amb molta empenta que de ben segur ens continuaran sorprenent dia a dia amb la seva originalitat. Si voleu estar al dia, consulteu el seu bloc.

Tot fomentant la inserció laboral, entre tots i totes Fem Barri!

Comentaris