Els agents cívics participen en la Festa del Parc Collserola

Els agents cívics contractats pel programa Treball als barris no paren de fer activitats: fa poc els vau vaure informant a l'autobús S015, i actualment estan portant a terme diverses campanyes, com la d'Accés segur a les escoles i una altra de Tinença responsable de gossos.

Demà dissabte 9 d'abril, coincidint amb la Festa del Parc Natural de la serra de Collserola, l'Ajuntament de Sant Feliu organitza diverses activitats al parc Cerdanet on els agents cívics tindran un paper molt important. Els agents cívics explicaran als assistents què poden trobar a Collserola a nivell de flora i fauna, i s'explicaran una mica d'història del Parc.


Però això no es tot: paral·lelament a aquesta activitat l'Ajuntament també articularà la revisió i el regatge del centenar d'alzines plantades el passat 21 de novembre amb motiu del Dia de la Reforestació Toyota.

Si t'agradara el medi ambient i vols assistir-hi no ho dubtis i acudeix el proper dissabte 9 de Abril a les 11h a la cruïlla del carrer Mataró amb el Carrer Comerç (al costat del camp de futbol Les Grasses), però abans confirma la teva assistència enviant un correu electrònic a l'Oficina de Serveis Ambientals de Sant Feliu osa@santfeliu.cat.

Entre tots i totes, Fem Barri!

Comentaris