És un ocell? És un avió? No, és la Casa d'Oficis a les Festes de Primavera!
La Casa d’Oficis d’animadors Socioculturals com ja sabeu es un programa de formació i treball que qualifica a joves en l’àmbit de l’animació del lleure. Durant el seu període ja ens han sorprès amb diverses activitats com el seu tradicional espectacle de titelles.

L’ultima activitat que han fet s’ha realitzat a les passades Festes de Primavera, concretament al FiraJoc, un espai al Parc Nadal on els mes petits van poder acudir-hi hi fer un munt d’activitats, jocs, tallers i activitats diverses.

Setmanes abans d’aquesta cita ells mateixos es van encarregar de preparar els materials amb el disseny de unes disfresses de superheroi.

Després del disseny es van posar mans a l’obra per realitzar els vestits, que ells mateixos van portar durant totes les activitats. Sens dubte són uns alumnes amb molt de talent!


D'aquesta manera, els nostres animadors van organitzar una ambientació global de manera conjunta amb les entitats que organitzaven FiraJoc. Als nens i nenes que van assistir se'ls hi feia entrega d'un carnet de superheroi i una màscara. La seva missió: protegir Sant Feliu dels poders del Mal, tot participant en les activitats (piraigües, gegants, titelles) que cuallaven el Parc Nadal.

Tot i així la veritable amenaça va ser el mal temps, que finalment va respectar unas festes en que vam poder viure una jornada 'súper' a càrrec dels nostres 'herois': els nois i noies de la Casa d'Oficis d'Animació Sociocultural.

Entre tots i totes, Fem Barri!

Comentaris