Festes de Primavera Activitats per a tots i totes!

Les Festes de Primavera una de les festes mes esperades per tots arriben a la ciutat.

Aquest cap de setmana a partir d’aquest divendres 6 fins al diumenge 8 de maig, podeu gaudir a la nostra ciutat d'una sèrie d’activitats diverses: Exposicions, concursos, jocs, representacions, activitats esportives, musica i ball per a totes les edats.

Per aquells que encara no tingueu el programa us ho podeu descarregar fent clic a aquest enllaç. I com ja hem fet en anteriors ocasions, a Fem Barri volem destacar les activitats que toquen directament als barris i les seves entitats.

Dissabte 7

18h Concert de pop rock amb els grups Menzia Narbava, Total x Medio Tono, Maldito Llobregat, Los pitillos i T. Rexmania Pista de Lleure de Can Calders.

21h Inici de les mostres de colles de foc on participen els Nostres Diables de la Salut, faran un recorregut passant pel carrer Constitució, inici Pati de l’Ateneu.

Diumenge 8

10 a 14h: III Trobada d’intercanvi de plaques de cava, amb placa commemorativa, Sardinada popular, Exposició de motos i coxes antics, Pista de Lleure de Can Calders, Un acte que es porta a terme durant 3 edicions.

També podeu assistir a altres iniciatives com Firajoc i Fira Esport, activitats lúdiques per a nens i joves de totes les edats.

FIRAJOC

Un espai per nens i nenes on s’ho passaran d’allò mes bé. Espais de joc, Tallers, Activitats diverses com fem ballar a les titelles i gegants amb la família, es realitzaran el proper dissabte 7 de Maig al Parc Nadal en horari d’11 a 14 i de 17 a 20 h. L'activitat comptarà amb la col·laboració de l'entitat Diversitat Lúdica i els nostres Animadors socioculturals que com ja sabeu s'estan formant en l'àmbit de l'animació en el lleure.

Un bon lloc per la diversió dels mes petits!

FIRAESPORT

El proper Dissabte 7 de Maig de 17:30 a 1h a l’escola Verge de la Salut podreu gaudir de diverses activitats esportives.

17:30 a 19:30: Portes obertes per practicar els següents esports: bàsquet, bàsquet en cadira de rodes, futbol, handbol, tennis taula, voleibol, rocòdrom i tirolina.

Durant aquest horari es desenvoluparà la III Trobada Comarcal Baixdance, on es realitzaran exhibicions de hip hop, funky, aeròbic i Gimnàstica Rítmica.

Els joves a partir de 12 anys a les 20h poden participar en diverses competicions: Futbol 3x3, Handbol 4x4, Bàsquet 3x3, Voleibol 4x4.

Per participar-hi s’ha de realitzar una inscripció prèvia (gratuïta) al Pavello Munipal Andre Xepkin, situat al carrer Matarò, centres escolars i clubs esportius, si ho preferiu podeu imprimir directament el full d'inscripció:

Entre tots i totes, Fem Barri!

Comentaris