divendres, 6 de maig de 2011

Festes de Primavera al Barri III Trobada d'Intercanvi de Plaques de CavaAvui comencen les esperades Festes de Primavera! A Can Calders i La Salut es portaran a terme determinades activitats, algunes d’elles ja amb certa tradició, com es el cas de la tercera edició de la Trobada d’intercanvi de Plaques de Cava que es realitzarà el proper Diumenge 8 de Maig entre les 10 i 14 hores a la Pista de lleure de Can Calders.

Durant aquest horari es desenvoluparan una sèrie d’activitats, organitzades per l’associació de veïns i veïnes del barri Can Calders, en col•laboració amb l’Ajuntament:

10-14 h Intercanvi de plaques de Cava: Una iniciativa que per tercer any consecutiu es porta a terme, en la qual col•leccionistes de poblacions d’arreu de Catalunya s’apropen a la nostra ciutat per intercanviar les seves col•leccions en plaques de cava. Paral·lelament es realitzarà una Exposició d’Antiguitats.

10: 11h Exposició de Motos i Cotxes clàssics: Cita imprescindible pels apassionats del motor en la seva vessant més històrica.

12:00 Sardinada Popular: Una cloenda de luxe per omplir-se la panxa en bona companyia

Us hi esperem!

Entre tots i totes, Fem Barri!

0 comentarios :

Publica un comentari a l'entrada

CERCADOR DE CONTINGUTS