dimarts, 31 de maig de 2011

Groc el submarí és!


El passat gener es van contractar, mitjançant el programa Treball als Barris, quatre dinamitzadores de gent gran que s’han revelat com a autèntiques professionals multitasca al llarg d’aquests 5 mesos. De manera coordinada amb el Programa de la Gent Gran de l’Ajuntament han fet de tot: des de cursos d’automaquillatge fins a mòduls d’informàtica, passant per la creació de les disfresses del Casal de la Gent Gran del passat Carnestoltes fins a caminades tutoritzades adreçades als nostres majors.


Però sens dubte una de les seves feines més brillants ha estat la que va culminar el passat divendres a la Trobada de les escoles del Palau Falguera. I és que van estar durant setmanes preparant tota la decoració i ambientació de l’espectacle ‘Les cançons del Llac’, que incloïa la creació d’un impressionant submarí, peixos o un cocodril, entre d’altres.


Les disfresses de sirenes que van lluir els voluntaris de la Gent Gran, que van actuar com a mestres de cerimònies i acompanyants dels escolars assistents, també van ser dissenyades i produïdes per les nostres dinamitzadores. Com veieu, unes autèntiques tècniques tot-terreny!

Entre tots i totes, Fem Barri!

0 comentarios :

Publica un comentari a l'entrada

CERCADOR DE CONTINGUTS