dimarts, 24 de maig de 2011

Laura Yanez: Tenim nova dinamitzadora a Fem Barri!

Aquells que ens visiteu a l'Oficina haureu reparat en que, des de fa uns dies, tenim una nova cara rondant per Fem Barri. Es tracta de la Laura Yanez, alumna de la nova edició de la Casa d'Oficis Sant Feliu, Ciutat Digital, que a partir d'ara realitzarà les pràctiques en el Projecte d'Intervenció Integral dels nostres barris. Però deixem que sigui ella qui es presenti...Hola, sóc la Laura Yanez i des de fa uns dies faig formació a l'Oficina de Fem Barri juntament amb la dinamitzadora digital del Projecte, la meva companya Lidia Gómez.

Aquestes setmanes han sigut molt útils per mi: a banda de formar gent gran jo també aprenc moltes coses d'ells. És interessant veure com, a mida que vas explicant, la gent s'adona de que poden fer un munt de coses amb un ordinador i sobretot amb Internet. Aquests dies han estat intensos, realitzant diversos cursos durant tota la setmana com...

-Dilluns i dijous al matí toca Taller de recerca de feina per Internet, on se'ls mostra els diferents llocs on poden buscar feina, i sobretot intentem transmetre que no s'ha de llençar la tovallola, ja que els assistents, amb les eines 2.0, tenen les mateixes oportunitats igual que tothom de trobar feina.

-Dilluns i dimecres a la tarda fem un Taller d'edició de vídeo a l'AMPA de l'escola Gaudí. Allà expliquem entre d'altres els tipus de plà, tot fent servir el programa Windows Movie Maker. També expliquem les diferencies que hi ha entre Microsoft Word i Open Office i les seves funcions, com poden fer un currículum, cartes de presentació, etc.

Fa poc hem iniciat un curs de Fotografia i Bloc que es realiza els dimarts i dijous a la tarda. En aquest taller expliquem les utilitats d'una càmera digital, i fem practicar els alumnes amb les càmeres, fent fotografies des de diversos angles, editant-les després, etc. Aquí tenim l'exemple d'un dels alumnes en plena acció:


No oblideu també que a l'Oficina de Fem Barri hi ha accés lliure, tots els dilluns i dimecres de 12:30 a 14:00 hores. Allà ens trobareu a mi i a la Lídia per resoldre els vostres dubtes, i podreu connectar-vos gratuïtament a la Xarxa.

Laura Yanez

Dinamitzadora digital

0 comentarios :

Publica un comentari a l'entrada

CERCADOR DE CONTINGUTS